Снимка, Гордостта на България, ансамбълът ни по художествена гимнастика, вече споделя

...
  Снимка, Гордостта на България, ансамбълът ни по художествена гимнастика, вече споделя
Коментари Харесай

Едно от златните ни момичета: Имаме една цел и това са Олимпийските игри

  
Снимка, 

Гордостта на България, ансамбълът ни по художествена гимнастика, към този момент споделя идващите си стъпки. Едно от златните девойки на ансамбъла ни по художествена гимнастика Стефани Кирякова разяснява присъединяване си и това на съотборничките си на Световната купа в " Арена Армеец " и призна, че задачата пред тима остават Олимпийските игри в Токио, написа.

" Най-доволни сме, че се организира Световната купа и че на следващия ден е трети ден, в който ще играем и двата финала. Наистина сме щастливи и признателни на всички хора, които ни поддържат, въпреки и от екраните. Много сме щастливи, че стартираме точно от София. Много се вълнуваме, че ще играем на европейското състезание във Варна. То бе планувано за 2021 година и може би нямаше да участваме, в случай че всичко беше завършило в Токио, само че в този момент е бонус съревнование ", съобщи тя.

" Ние знаем, че имаме една цел, тя е една и съща още откогато ни събраха и това са Олимпийските игри в Токио. И без значение, че тя се анулира, остана нашата последна цел и не сме се колебали дали да завършваме. Просто знаехме, че би трябвало да устискаме и в полза на истината не мина толкоз постепенно тази година и ето, че към този момент стартира олимпийската ", добави още Кирякова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР